Tu cate perechi de blugi ai in garderoba? Nu-i asa ca indiferent cate perechi ai avea, esti in continuare fascinat de cat de confortabili si versatili pot fi? Albastru pastel, petrol, navy, denim... toate tentele de albastru sunt nelipsite din tinutele tale de iarna si in anul acesta. Conteaza doar cum alegi sa asortezi nuantele de denim cu restul garderobei tale!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lasa-te inspirat de toate modelele de blugi relaxati din sezonul asta. Poarta-i oriunde, indiferent ca te duci la un interviu sau la urmatoarea tura de circuit auto pentru o dupa-amiaza de distractie!

Blugi indigo

Jeansii indigo nu se vor demoda niciodata, asa ca poti cauta deja o pereche noua cu croiala potrivita si o nuanta autentica. Poart-o cu o camasa din denim mai deschis la culoare si un imprimeu modern si o pereche de ghete pentru barbati

Niciodata neobservata, o pereche de blugi albastru indigo e o investitie in orice sezon si indiferent de stilul tau, pentru a fi bine imbracat. Poarta noii tai blugi cu pulover multicolor, sub o haina in timpul iernii sau peste o camasa cu imprimeu in carouri sau un tricou. versatilitatea lui pur si simplu ne confirma ca il vei putea purta un anotimp dupa altul.

Blugi baggy

Poarta-i cu o camasa impecabila si un sacou cu dublu rand de nasturi pentru birou si cu tricou alb si un pulover cu torsade si nasturi intr-o zi rece. Pentru o tinuta perfecta de zi asorteaza-i cu o camasa din denim si cu o pereche de tenisi, iar seara adauga caracter tinutei tale cu o pereche de ghete din piele sau bocanci cool cu sireturi colorate.  

Camasa din denim

A trecut mult timp de cand camasa de blugi a devenit o piesa de rezistenta in dulapul oricarui barbat. Potrivita in orice combinatie, camasa de blugi inchisa la culoare devine cool si cu adevarat un element de baza al unei garderobe complete. Acum este si mai la moda datorita designului contemporan si a croielii slim fit, ce o face usor de purtat atat simpla cat si ca a treia piesa in tinutele tale.

Blugi relaxati

Daca preferi jeansii croiti simplu, drept atunci vei alege o pereche de blugi drepti sau ‘regular fit jeans’, in nuante usor de asortat, mereu populari, si ii vei purta cu cele mai relaxate si colorate hanorace. Descopera aici cele mai noi hanorace pentru barbati.

Blugii cu croiala dreapta sunt confortabili din toate punctele de vedere si functioneaza pentru orice tipologie corporala masculina asa ca pastreaza-i in vedere si pentru sezonul rece. O astfel de pereche de jeansi nu este doar o investitie buna, ci si o piesa vestimentara atat de comoda incat vei dori sa o porti in fiecare zi.

Indiferent de croiala, nuanta si aplicatii, blugii sunt o necesitate in garderoba masculina, mai ales pentru toamna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.