Tranzacţia prin care retailerul francez Carrefour a preluat de la Louis Delhaize Group subsidiara locală care operează în România sub brandul „CORA” a ajuns la final. Avocaţii Ţuca Zbârcea & Asociaţii au oferit servicii de asistenţă juridică pe toată durata procesului de achiziţie şi closing.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Carrefour Romania a finalizat preluarea celor zece hipermarketuri Cora şi nouă magazine Cora Urban, în baza acordului încheiat în luna aprilie a.c. cu Louis Delhaize Group.

O echipă multidisciplinară de avocaţi din cadrul Ţuca Zbârcea & Asociaţii a oferit servicii de asistenţă juridică grupului Carrefour în toate fazele procesului de achiziţie, incluzând negocierea documentelor tranzacţiei şi semnarea acestora, precum şi în legătură cu îndeplinirea condiţiilor necesare finalizării tranzacţiei.

Echipa a fost coordonată de Răzvan Gheorghiu-Testa (Partener), alături de Horia Ispas (Partener) şi Raluca Vasilache (Partener), împreună cu Veronica Aman (Managing Associate) şi Ştefania Şerban (Senior Associate).

„Finalizarea uneia dintre cele mai importante tranzacţii din retailul autohton marchează încheierea unui proiect început în cursul anului 2022. A fost un mandat complex, dus până la capăt cu succes de echipa noastră, care a beneficiat permanent de suportul echipelor legal si M&A din cadrul grupului Carrefour. Mulţumim tuturor celor implicaţi în această tranzacţie şi, mai cu seamă, echipei coordonate de Mihaela Dumitrache, director juridic Carrefour Romania, pentru şansa de a fi alături şi în acest proiect”, a declarat Răzvan Gheorghiu-Testa, Partener şi coordonatorul echipei de avocaţi Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii este una dintre cele mai mari societăţi de avocatură independente din România, activând cu succes în toate domeniile dreptului afacerilor. De asemenea, este cea mai bine clasată firmă de avocatură din România în directorul juridic Legal 500 EMEA şi, în general, este cotată în eşalonul superior al caselor de avocatură româneşti, fiind foarte apreciată deopotrivă de clienţi şi confraţi pentru capacitatea de a oferi soluţii inovatoare, cât şi practice în domeniul juridic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.