Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au identificat 55 de autovehicule care sunt înmatriculate în judeţul Prahova, dar care au trecut de verificările tehnice la Registrul Auto Român filiala Braşov, existând suspiciunea că angajaţii RAR care au constatat că maşinile îndeplinesc condiţiile tehnice pentru a fi puse în circulaţie au primit mită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Procurorii braşoveni, care, miercuri dimineaţă, au făcut 38 de percheziţii în judeţul Prahova la persoane suspectate de fapte de corupţie, au identificat zeci de autovehicule care au trecut de inspecţiile RAR fără a îndeplini condiţiile necesare. 
 
Astfel, în dosarul privind corupţia de la RAR Braşov, au fost identificate 55 de astfel de autovehicule care nu ar fi îndeplinit standardele din punct de vedere tehnic, dar care au trecut inspecţia RAR la Braşov, a declarat pentru News.ro de prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Claudiu Sandu.
 
Există informaţii că persoanele din Prahova ar fi dat sume de bani sau alte foloase unor angajaţi ai RAR Braşov pentru ca vehiculele să treacă cu bine inspecţiile. 
 
Cele 55 de autovehicule au fost identificate şi vor fi supuse unor noi verificări. 
 
La ora transmiterii acestei ştiri, zeci de persoane sunt audiate, în acest dosar, la sediul Parchetului din Ploieşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.