Procurorii DNA se află miercuri la Primăria Capitalei, de unde ridică documente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - "Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie –  Secţia de combatere a corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în cursul anului 2015. În cursul zilei de 20 aprilie 2022, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii în birouri situate într-o instituţie publică din municipiul Bucureşti. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare", a precizat DNA referitor la percheziţiile de la Primăria Capitalei.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit reprezentanţilor Primăriei, acţiunea are legătură cu un dosar din 2014.

Conform aceleiaşi surse, în acest dosar sunt cercetaţi funcţionari de la Direcţiile de Patrimoniu şi Achiziţii.

Procurorii DNA s-au mai aflat la Primăria Capitalei în 20 ianuarie. Şi atunci au ridicat documente într-o cauză penală ce viza suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2020 – 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.