Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani au întocmit dosar penal pentru act sexual cu un minor pe numele unui bărbat de 40 de ani care a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 13 ani, cu acordul părinţilor acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Tatăl fetei de 13 ani din Hunedoara, implicată într-un dosar penal deschis pentru act sexual cu un minor: Nu există posibilitatea ca eu să fiu de acord ca un tip de 40 de ani să agreseze sexual copilul meu

Un bărbat de 40 de ani, din Petroşani, este cercetat după ce a întreţinut acte sexulale cu o fată de 13 ani, tot din Petroşani, cu acordul părinţilor ei, afirmă surse judiciare.

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Hunedoara a confirmat înregistrarea unui dosar penal.
 
”Confirmăm înregistrarea unui dosar penal privind comiterea infracţiunii de viol (dată fiind vârsta minorei). Este dosar înregistrat, cu autor identificat, măsurile procedurale sunt dispuse de Parchet”, a transmis IPJ Hunedoara.
 
De fapt, procurorii au întocmit dosar penal pentru act sexual cu un minor, având în vedere că actul sexual a fost unul consimţit şi a avut loc cu acordul părinţilor fetei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.