Un pompier este cercetat de procurorii militari, după ce ar fi incendiat o locuinţă din judeţul Sibiu, casa respectivă fiind distrusă în totalitate de flăcări. În locuinţă nu se afla nicio persoană în acel moment. Pompierul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parchetul Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că procurorii militari din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj au dispus, vineri, începerea urmăririi penale faţă de un pompier militar din corpul subofiţerilor, pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. 

“În fapt s-a reţinut că, în noaptea de 02.09.2022, în jurul orei 02:00, la un imobil situat în comuna Şura Mare – judeţul Sibiu, a izbucnit un incendiu care a fost provocat în mod intenţionat. Imobilul cu destinaţia casă de locuit a fost distrus în proporţie de 95%. În momentul incendierii în imobil nu se afla nicio persoană, astfel încât nu au rezultat pierderi de vieţi omeneşti”, se arată în comunicat. 

Pompierul a fost prezentat, sâmbătă, Tribunalului Militar Cluj, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. 

Procurorii militari continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurările în care a fost comisă fapta. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.