Un bărbat este cercetat de procurorii bucureşteni pentru dare de mită, după ce a dat suma de 3.000 de lei unui poliţişt pentru ca acesta să nu îi întocmească dosar penal deoarece conducea sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, procurorii au început, joi, urmărirea penală faţă de un bărbat pentru comiterea infracţiunii de dare de mită.
 
“La data 9 februarie, fiind surprins în trafic de către agenţi de poliţie din cadrul Brigăzii Rutiere, inculpatul Z.V.A. a oferit suma de 3.000 de lei acestora pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu, respectiv pentru a nu întocmi dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive. Suma de bani a fost remisă de inculpat la data de 10 februarie, în jurul orei 4.30, unuia dintre agenţii de poliţie în scopul mai sus menţionat, precum şi pentru a-şi recupera permisul de conducere ”, se arată în comunicat.
 
Persoana respectivă este cercetată sub control judiciar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.