Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru tentativă de omor şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, după ce s-au luat la bătaie, alături de alţi amici. Scandalul a pornit la o sală cu jocuri de noroc, unde un agent de pază a dat afară un client.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scandalul a început, vineri seară, susţin surse din cadrul anchetatorilor, când un agent de pază l-a scos dintr-o sală cu jocuri de noroc din Lugoj, pe un tânăr.

Acesta a plecat acasă, în localitatea Măguri, aflată la nici 10 kilometri de Lugoj, unde a adunat câţiva amici, s-au dus cu toţii la local şi l-au bătut pe agentul de pază.

Bărbatul rănit şi-a chemat la rândul său câţiva prieteni şi împreună s-au deplasat în localitatea Măguri pentru a se răzbuna, însă acolo au fost aşteptaţi de localnici, care i-a lovit cu tot felul de obiecte.

Poliţia a trimis la Măguri nu mai puţin de 10 echipaje pentru a restabili liniştea publică.

În urma conflictului, doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, ei fiind acuzaţi de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

”În fapt, s-a reţinut că în data de 23.06.2023, jurul orei 21:30, în satul Măguri din judeţul Timiş, pe fondul unor neînţelegeri anterioare care au avut loc în municipiul Lugoj, cei doi inculpaţi ar fi intrat în conflict cu câţiva localnici din satul Măguri, folosind unele obiecte contondente, iar în timpul agresiunilor, aceştia ar fi lovit de mai multe ori în zona capului, cu obiecte din lemn, persoana vătămată, provocându-i leziuni traumatice care necesită 45 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare si care i-au pus viaţa în primejdie”, a transmis, duminică Parchetul de la lângă Tribunalul Timiş.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.