Un bărbat din judeţul Sibiu a fost reţinut şi este cercetat pentru omor, fiind bănuit că şi-a înjunghiat un prieten de mai multe ori în zona gâtului. Fapta s-a petrecut în casa agresorului care a şi sunat la 112 să anunţe că are o persoană decedată în casă, dar susţinea că nu a fost la domiciliu în momentul incidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 25.04.2022, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, urmare unui apel la SNUAU 112, s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor”, a transmis, marţi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.  

Sursa citată a precizat că, în intervalul 20-22 aprilie 2022, însă cel mai probabil în data de 22.04.2022, victima (bărbat în vârstă de 53 de ani, născut şi domiciliat în judeţul Sibiu) s-a deplasat la domiciliul inculpatului din municipiul Sibiu (bărbat în vârstă de 61 de ani, născut şi domiciliat în judeţul Sibiu), unde cei doi au consumat împreună băuturi alcoolice. 

”Între aceştia a apărut un conflict spontan, inculpatul declarând că a fost împins de către victimă, apoi a luat un cuţit de pe masă şi a tăiat victima de mai multe ori în zona gâtului şi a feţei, decesul victimei intervenind la scurt timp. Prin ordonanţa procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu  din data de 25.04.2022, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspect pentru săvârşirea infracţiunii de omor”, au transmis procurorii.  

Potrivit acestora, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a se solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 zile. 

Surse din anchetă au precizat că agresorul a fost cel care a sunat la 112 şi a anunţat că prietenul său este decedat în casă.  

Suspectul a susţinut, însă, că nu ştie ce s-a întâmplat, întrucât a plecat la pescuit şi când a revenit bărbatul era mort.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.