Magistraţii suceveni au emis, vineri seară, mandat de arestare pentru 30 de zile în cazul şefei Secţiei de Oncologie de la Spitalul Judeţean care fusese reţinută pentru luare de mită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii au propus emiterea mandatului de arestare pentru medicul Anca Ababneh Dumitrovici, aceasta fiind dusă în faţa instanţei sucevene.

În cursul serii, judecătorii Tribunalului Suceava au admis propunerea procurorilor şi au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Decizia nu este definitivă, iar medicul sucevean poate contesta decizia instanţei.

Anca Ababneh Dumitrovici, a fost reţinută în urma unui flagrant organizat de poliţişti şi procurori, pentru luare de mită.

Ea a primit în mod repetat de la pacienţii blonavi de cancer sau de la apropiaţii acestora sume cuprinse între 50 de lei şi 50 de euro, dar şi diverse produse alimentare, între care miere, caşcaval şi brânză, afirmă procurorii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.