Bărbatul din Satu Mare care a fost reţinut, fiind acuzat că şi-ar fi ucis părinţii şi bunica în localitatea Apa, a fost arestat preventiv, miercuri, pentru 30 de zile, sub acuzaţia de omor calificat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Judecătorii Tribunalului Satu Mare au admis cererea procurorilor de arestare preventivă a lui Răzvan Rentea, 33 de ani, suspectul principal în cazul triplului asasinat din localitatea Apa.

„Admite propunerea parchetului; Dispune arestarea preventiva a inculpatului R.R.M., în cursul urmăririi penale, pe o durata de 30 de zile de la 29.11.2017 la 28.12.2017”, este soluţia magistraţilor.

Bărbatul este acuzat de omor calificat, după ce şi-ar fi ucis părinţii (Gheorghe Rentea, 58 de ani şi Niculina Rentea, 55 de ani)  şi bunica (Viorica Apan, 79 de ani).

Crima ar fi fost comisă joi seara, iar cadavrele au fost descoperite vineri dimineaţă, de către un vecin.

Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, arma crimei nu a fost deocamdată găsită.

Fiul cuplului ucis în localitatea Apa din judeţul Satu Mare a fost ridicat, luni, de către procurori, pentru audieri, fiind considerat suspect în cazul triplului asasinat, urmând să fie reţinut pentru 24 de ore.

Tânărul a fost ridicat după înmormântarea familiei sale, deocamdată el nerecunoscând crima.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.