Grefierii instanţelor timişorene au declanşat, joi, un protest spontan, în faţa Palatului Justiţiei, fiind nemulţumiţi că solicitările lor din toamna anului trecut, printre care salarii în raport cu pregătirea profesională, nu au fost soluţionate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproximativ 50 de grefieri de la Judecătoria Timişoara., Tribunalul Timiş şi Curtea de Apel Timişoara participă, joi, la un protest spontan în faţa Palatului Justiţiei din Timişoara.

Grefierii cer salarii în raport cu pregătirea profesională şi solicită să fie recunoscuţi ca o categorie ce participă la actul de justiţie şi spun că sunt nemulţumiţi că aceste revendicări solicitate în urma unui alt protest spontan care a avut loc în luna septembrie 2016, nu au fost rezolvate.

În timpul protestului, activitatea instanţelor de judecată nu este perturbată.

În luna septembrie 2016, aporximativ 50 de grefieri ai instanţelor de judecată au declanşat un protest spontan având aceleaşi solicitări ca şi acum: salarii în raport cu pregătirea profesională şi să fie recunoscuţi ca o categorie ce participă la actul de justiţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.