Zeci de magistraţi protestează, luni seara, pe treptele Curţii de Apel Bucureşti, solicitând abrogarea oUG 7 şi respectarea statului de drept. De cealaltă parte a străzii s-au adunat mai mulţi protestatari ai mişcării #rezist, care susţin protestul magistraţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Magistraţii protestează în tăcere pe scările Curţii de Apel Bucureşti, având pancarte pe care scrie "Respectaţi statul de drept", "We share the same values. RO belongs in EuROpe" ("Avem aceleaşi valori. Locul ROmâniei este în EuROpa"), "Independent magistrates - Independent justice" ("Magistraţi independenţi - justiţie independentă").

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

De cealaltă parte a străzii, mai mulţi protestatari de la #rezist şi-au arătat susţinerea pentru magistraţi, scandând "Cinste lor, magistraţilor", "Vă iubim", "Nu vrem să fim conduşi de hoţi" şi cerând desfiinţarea secţiei speciale pentru investigarea magistraţilor. Printre aceştia s-a aflat la un moment dat şi Nicuşor Dan.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.