Procurorul Mihaiela Moraru Iorga s-a prezentat, miercuri, la DNA Ploieşti, surse din anchetă precizând că în calitate de suspect, într-unul dintre dosarele omului de afaceri Florian Walter, disjuns din speţa în care acesta, compania Romprestşi alte persoane sunt cercetate pentru infracţiuni economice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorul  Mihaiela Moraru Iorga a ajuns la DNA Ploieşti la ora 11.00 fiind însoţită de două persoaneşi a refuzat să facă declaraţii jurnaliştilor. 

Surse judiciare au afirmat, pentru News.ro, că Iorga este cercetată pentru favorizarea făptuitprului şi pentru fals, alături în dosar fiind suspectat şi omul de afaceri Florian Walter. 

Conform surselor citate, speţa a fost disjunsă din cea în care compania Romprest şi mai multe persoane sunt cercetate pentru infracţiuni economice. 

Anterior, Mihaiela Moraru Iorga a dat declaraţii la DNA Ploeişti în acest dosar, dar în calitate de martor.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.