Principalii suspecţi în cazul jafului comis în luna octombrie 2016, la Mănăstirea Pasărea, când din chilia stareţului au fost sustraşi 344.000 de lei, au fost prinşi după ce au spart o casă de amanet din Capitală. Aceştia, trei bărbaţi şi o femeie, au fost conduşi la audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov şi urmează să fie reţinuţi pentru furt calificat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada, suspecţii în cazul jafului de la Mănăstirea Pasărea au fost prinşi în flagrant după ce au furat bijuterii şi laptopuri dintr-o casă de amanet din Bucureşti.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că jaful a fost comis la o casă de amanet din Sectorul 2 al Capitalei, de unde suspecţii au furat 300 de grame de bijuterii şi mai multe laptopuri.

Suspecţii erau monitorizaţi de mai multă vreme, au mai precizat sursele citate.

Cei patru, trei bărbaţi şi o femeie, au fost duşi la audieri la sediul IPJ Ilfov şi urmează să fie reţinuţi pentru furt calificat, conform purtătorului de cuvânt al IPJ Ilfov. Ulterior, suspecţii vor fi prezentanţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Stareţul Mănăstirii Pasărea a reclamat la Poliţie că, la sfârşitul lunii octombrie 2016, persoane necunoscute au intrat în chilia lui şi i-au furat 344.000 de lei şi o geantă din piele.   

Furtul s-a produs în data de 29 octombrie, între orele 9.00 şi 10.00, stareţul Costel Slabu fiind la slujbă în timp ce hoţii au intrat în chilia lui.

O parte din bani erau în lada patului, iar altă parte în sertarul unei noptiere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.