Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele pentru eliberarea din funcţie a mai multor magistraţi, ca urmare a pensionării, informează Administraţia Prezidenţială. Acesta a mai semnat vineri decretul pentru supunerea spre ratificare Parlamentului a Acordului privind încetarea tratatelor bilaterale de investiţii dintre statele membre ale Uniunii Europene, semnat la Bruxelles, la 5 mai 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, confomr sursei citate, şeful statului a semnat vineri următoarele decrete:

„- Decret pentru supunerea spre ratificare Parlamentului a Acordului privind încetarea tratatelor bilaterale de investiţii dintre statele membre ale Uniunii Europene, semnat la Bruxelles, la 5 mai 2020;

- Decret privind eliberarea din funcţia de judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Sinaia a doamnei Ruxandra Popescu – pensionare, la data de 23 august 2021; 

- Decret privind eliberarea din funcţia de procuror cu grad profesional corespunzător parchetului de pe lângă tribunal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Întorsura Buzăului a doamnei Daniela Găitan, delegată în funcţia de prim-procuror la această unitate de parchet – pensionare, la data de 25 august 2021”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.