Primarul comunei prahovene Lapoş, Dumitru Constantin Ţârlea, a fost condamnat, definitiv, joi, la doi ani de închisoare cu suspendare şi 80 de zile de muncă în folosul comunităţii, după ce în luna mai 2018 a fost prins băut la volanul unui autoturism. Decizia instanţei de apel menţine condamnarea dată de instanţa de fond.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Un complet de la Curtea de Apel Ploieşti a decis, joi, să îl condamne pe primarul comunei Lapoş, Dumitru Constantin Ţârlea, pe care judecătorii l-au găsit vinovat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă săvârşită în 14 mai 2018.
 
Judecătorii Curţii de Apel al menţinut, astfel, sentinţa dată în primă fază de Judecătoria Ploieşti, care dispusese o condamnare de doi ani de închisoare cu suspendare şi 80 de zile de muncă în folosul comunităţii, sentinţă pe care edilul a atacat-o.
 
În urma deciziei de joi a Curţii de Apel Ploieşti, primarul de achitat 800 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.