Femeia notar reţinută în dosarul fraudelor cu apartamente din Ploieşti a fost plasată în arest la domiciliu, prin decizie a Curţii de Apel Ploieşti. Decizia poate fi contestată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Judecătorii Curţii de Apel Ploieşti au respins, vineri, propunerea procurorilor de arestare preventivă a încă unui notar suspectat că a participat la fraudele cu un prejudiciu de peste un milion de euro care ar fi fost comise de un dezvoltator imobiliar, la Ploieşti, în complicitate cu notari şi avocaţi. 
 
”Respinge ca neîntemeiată propunerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti de arestare preventivă a inculpatei Tudose Maria, iar în baza art. 227 alin.2 Cod procedură penală ia faţă de inculpata Tudose Maria măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, de la data de 02.02.2024 până la data de 02.03.2024 inclusiv”, este decizia Curţii de Apel Ploieşti.
 
Pe durata arestului la domiciliu, ea nu are voie să comunice, direct sau indirect, cu persoanele vătămate, cu martorii din cauză sau cu ceilalţi inculpati cu exceupţia rudelor până la gradul 3 inclusiv. 
 
Decizia nu este definitivă. În dosar, este inculpat şi fiul femeii.
 
Femeia notar este acuzată de comiterea a 19 infracţiuni de complicitate la înşelăciune şi fals intelectual, fiind suspectată că i-a ajutat pe unii dintre inculpaţii din dosar să inducă în eroare persoanele vătămate prin autentificarea promisiunilor de vânzare-cumpărare cu privire la mai multe apartamente din complexul White Tower din Ploieşti. pe care nu le-a notat în cartea funciară, iar apoi a autentificat contractele de vânzare-cumpărare ale aceloraşi apartamente către alte persoane, spun surse judiciare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.