Judecătorii Tribunalului Prahova l-au condamnat la 10 ani de detenţie, pentre omor, pe un bărbat din judeţul Prahova care, în luna octombrie a anului trecut, şi-a ucis iubita pe care o cunoscuse pe Facebook şi a aruncat trupul acesteia într-o râpă. Bărbatul, care şi-a recunoscut fapta, a omorât-o pe femeie pentru că aceasta îi ascunsese că fusese căsătorită şi că avea copii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pe lângă condamnarea de 10 ani de închisoare, dată în urma unui acord de recunoaştere a vinovăţiei, judecătorii Tribunalului Prahova au dispus ca bărbatul să plătească daune morale în valoare totală de 150.000 de euro către dintre rudele femeii ucise, dar şi pensie de întreţinere către unul dintre copiii acesteia. 
 
Decizia nu este definitivă. În prezent, bărbatul este încarcerat în Penitenciarul Mărgineni. 
 
Crima a avut loc în seara de 25 septembrie 2020, iar trupul femeii a fost găsit în 4 octombrie. Între timp, femeia fusese dată în urmărire după ce cunoscuţii anunţaseră la poliţie dispariţia sa.
 
Conform anchetatorilor, bărbatul condamnat a cunoscut-o pe femeie în vara anului trecut, pe Facebook, iar cei doi şi-au petrecut împreună vara, mergând în concediu la munte şi la mare. În tot acest timp, femeia i-a ascuns partenerului cunoscut pe reţeaua de socializare că a fost căsătorită şi că avea doi copii din relaţii anterioare. În seara zilei în care a aflat aceste lucruri, bărbatul a ucis-o, apoi i-a aruncat trupul într-o râpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.