Un bărbat în vârstă de 49 de ani din judeţul Prahova a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru infracţiunea de omor, el fiind găsit vinovat de uciderea unei tinere de 17 ani al cărei trup a fost găsit într-o clădire abandonată din Ploieşti. Date din anchetă arată că bărbatul, la momentul faptei căsătorit şi tatăl a trei copii, s-a enervat şi a omorât-o pe tânără atunci când aceasta a fost de acord să aibă relaţii sexuale cu el, dar contra cost.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Judecătorii Tribunalului Prahova l-au condamnat pe bărbat la 10 ani de detenţie şi îl obligă la plata sumei de peste 75.000 de euro daune morale rudelor victimei.
 
În plus, el nu are voie să se apropie la mai mult de 50 de metri de rudele fetei ucise, timp de trei ani după executarea pedepsei. Acesta nu a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei.
 
Conform deciziei instanţei, probele biologice vor fi recoltate în vederea introducerii profilurilor genetice în Sistemul National de Date Genetice Judiciare.
Decizia poate fi contestată cu apel. 
 
Crima a avut loc în luna aprilie a anului trecut. Atunci, trupul unei tinere în vârstă de 17 ani care a dispărut de acasă şi a fot găsit fără suflare joi, într-o clădire dezafectată din Ploieşti. Cadavrul era acoperit în folii de plastic, în incinta unei foste băi publice din Ploieşti, clădire dezafectată.  
 
În urma anchetei, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au identificat şi un suspect în acest caz, fiind vorba despre un bărbat de 48 dea nu din comuna Şirna, căsătorit şi tatăl a trei copii. El o cunoscuse pe fată cu un an în urmă şi în ziua dispariţiei a acesteia s-a întâlnit cu ea în subsolul fostei băi publice din oraş.  
 
Fata ar fi fost de acord să aibă relaţii sexuale cu el, însă i-a cerut bani, moment în care bărbatul s-a enervat, a bruscat-o, apoi a sufocat-o şi i-a împachetat trupul în folii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.