Patronul firmei de ridicări auto din Timişoara, Răzvan Sorin Nedelcu, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Timişoara la 16 ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru mai multe infracţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, judecătorii de la Curtea de apel Timişoara l-au condamnat, vineri, pe Răzvan Sorin Nedelcu, patron al firmei de tractări auto, Îngerii Galbeni din Timişoara, la 16 ani şi şase luni de închisoare.

Pentru participaţie improprie la şantaj în formă continuată (16 acte materiale), Nedelcu a fost condamnat la 6 ani de închisoare şi interzicerea unor drepturi. Apoi, a fost găsit vinovat pentru loviri şi alte violenţe pentru care a primit un an de închisoare.

După ce magistraţii au decis contopirea şi descontopirea unor pedepse, patronului de la Îngerii Galbeni i-a fost aplicată în final pedeapsa de 16 ani şi 6 luni de închisoare, cu executare şi interzicerea unor drepturi.

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au condamnat-o şi pe Delia Florica Nedelcu, soţia lui Răzvan Sorin Nedelcu şi administrator la Îngerii Galbeni, la 3 ani de închisoare pentru participaţie improprie la şantaj (16 acte materiale), aceasta urmând să îşi ispăşească pedeapsa sub supraveghere într-un termen de 4 ani.

Ea a mai fost condamnată la plata unor amenzi penale de 120.000 de lei, ca administrator al firmei Îngerii Galbeni, şi 72.000 de lei ca administrator al SC Banat Tractări SRL.

Cei doi vor trebui să plătească în solidar diferite sume de bani timişorenilor cărora le-au blocat ilegal roţile maşinilor şi le-au sechestrat autoturismele, între 888 de lei şi 4000 de euro.

La toate acestea s-au adăugat cheltuieli judiciare de 10.000 de lei. 

În luna octombrie a anului trecut, Răzvan Sorin Nedelcu fusese condamnat la 12 ani de închisoare cu executare pentru viol şi corupere sexuală.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.