Parchetul Tribunalului Bucureşti anunţă că în urma incidentelor din Piaţa Victoriei se face urmărirea penală într-un dosar de ultraj asupra a doi lucrători de jandarmerie, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor (sustragerea unei arme) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. De asemenea, în trei dosare înregistrate la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 se efectuează urmărirea penală pentru ultraj, respectiv tulburarea ordinii şi liniştii publice, ca urmare a unor sesizări formulate de către Direcţia Generală de Jandarmi Bucureşti, în timp ce la Poliţia Sectorului 1 sunt înregistrate mai multe cauze privind infracţiunea de distrugere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunicat de presă transmis sâmbătă, parchetul Tribunalului Bucureşti spune că după efectuarea cercetării la faţa locului au fost audiate mai multe persoane şi verificate imagini.

"Ca urmare a evenimentelor produse în Piaţa Victoriei din Bucureşti în seara de 10 august 2018, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti efectuează urmărirea penală într-un dosar având ca obiect infracţiunile de ultraj (agresiune asupra a doi lucrători de jandarmerie), nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor (sustragerea unei arme) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. După efectuarea cercetării la faţa locului, în cauză s-a procedat la efectuarea a numeroase acte de urmărire penală (în principal audieri de persoane şi verificări de imagini) în vederea identificării persoanelor care au participat la săvârşirea faptelor menţionate, activităţi aflate în derulare şi la momentul actual", a precizat Parchetul Tribunalului Bucureşti.

De asemenea, în trei dosare înregistrate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 se efectuează urmărirea penală cu privire la infracţiunile de ultraj, respectiv tulburarea ordinii şi liniştii publice, ca urmare a unor sesizări formulate de către Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.  Totodată, la Poliţia Sectorului 1 sunt înregistrate mai multe cauze privind infracţiunea de distrugere, a adăugat sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.