Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia îşi suspendă activitatea, începând de miercuri, din cauza modificărilor aduse la legile justiţiei prin OUG 7.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia a transmis, printr-un comunicat de presă, că procurorii au hotărât în unanimitate, la Adunarea Generală de marţi, validarea rezultatului votului exprimat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, privind concluziile dezbaterilor în legătură cu modificările legilor 303/2004, 304/2004 şi 317/2004 aduse prin OUG nr. 7/2019.

De asemenea, o altă decizie luată a fost decizia de suspendare a activităţii începând din 27 februarie, procurorii urmând a-şi desfăşura activitatea doar în acele cauze în care se apreciază că există urgenţă.

De asemenea, o nouă Adunare Generală va fi convocată în perioada 4-8 martie pentru a se stabili dacă se menţine suspendarea activităţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.