Omul de afaceri braşovean Ioan Neculaie a fost dat în urmărire de către Poliţia Română după ce Curtea de Apel Braşov l-a condamnat la 2 ani şi 2 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, iar condamnatul nu a fost găsit pentru punerea în executare a sentinţei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Română a publicat semnalmentele lui Ioan Neculaie pe pagina de web a instituţiei la secţiunea „persoane urmărite”, acesta fiind dat în urmărire pentru punerea în aplicare a unui mandat de executare a doi ani şi două luni de închisoare. 
Curtea de Apel Braşov l-a condamnat, în 21 ianuarie, pe Neculaie pentru infracţiunea de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor după ce a folosit arma pentru a trage în cauciucurile autoturismului său.
Neculaie a mai fost condamnat pentru aceeaşi infracţiune, dar şi pentru omor din culpă, fiind eliberat condiţionat în vara anului 2018.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.