Preşedintele Klaus Iohannis a eliberat-o din funcţie pe procuroarea Lavinia Ionescu la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), delegată ca procuroare şefă la Serviciului judiciar civil, ca urmare a pensionării acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, conform Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a semnat „decretul privind eliberarea din funcţia de procuror a doamnei Ionescu Lavinia la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, delegată în funcţia de procuror şef al Serviciului judiciar civil din cadrul Secţiei judiciare a acestei unităţi de parchet - pensionare”.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.