O femeie de 42 de ani din judeţul Covasna a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a înjunghiat soţul în zona gâtului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna au anunţat, miercuri, că o femeie este cercetată pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie, în forma tentativei la omor.

“Inculpata, în vârstă de 42 de ani, în data de 31.12.2023, în jurul orelor 17:30-18:00, în timp ce se afla într-un imobil de pe raza comunei Zagon, judeţul Covasna, şi-a înjunghiat soţul Balogh Jozsef de 2 ori cu un cuţit, la baza gâtului în proximitatea pachetului vascular şi pe marginea superioară a regiunii umărului drept”, au precizat procurorii.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, iar apoi a fost prezentată Tribunalului Covasna, iar instanţa a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.