Premierul Sorin Grindeanu s-a întâlnit, miercuri după-amiază, la Palatul Victoria, cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care i-a prezentat concluziile evaluării procurorului general Augustin Lazăr şi şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, au declarat pentru News.ro surse guvernamentale. Ministrul Justiţiei a intrat în sediul Guvernului pe la o altă poartă de acces, nu pe cea principală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit surselor citate, ministrul Justiţiei se afla în Palatul Victoria în momentul sosirii preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, la Guvern, în jurul orei 14.30.

De asemenea, aceleaşi surse au precizat că Tudorel Toader a plecat din Guvern înainte cu câteva minute ca şeful Senatului să părăsească Palatul Victoria, însă ca şi la sosire, ministrul a ales să iasă pe altă poată de acces şi nu pe cea principală.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a ajuns la sediul Guvernului în jurul orei 14.30 şi a plecat după aproximativ o oră.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, urmează să prezinte public, la ora 18.00, concluziile evaluării Ministerului Public şi Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), în urma deciziei Curţii Constituţionale potrivit căreia în cazul anchetei privind OUG 13 s-ar fi încălcat legea, după ce s-a întâlnit, luni, cu procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi şi, în 15 martie, cu procurorul general, Augustin Lazăr.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.