Magistraţii prahoveni au prelungit mandatul de arest la domiciliu emis pe numele patronului de facto al complexului turistic Ferma Dacilor, distrus parţial de un incendiu în care opt oameni au murit carbonizaţi, în a doua zi de Crăciun. Decizia este definitivă. Dinicu a obţinut, în schimb, permisiunea de a părăsi în mai multe ocazii locuinţa unde este arestat, pentru a merge la medic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Tribunalul Prahova a decis, vineri, că omul de afaceri Cornel Dinicu rămâne în arest la domiciliu, magistraţii Tribunalului menţinând astfel decizia Judecătoriei Ploieşti care, în 26 februarie, a prelungit cu încă 30 de zile mandatul de arestare emis pe numele acestuia în dosarul în care este inculpat pentru distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru.
 
”Respinge, ca neîntemeiată, cererea inculpatului Dinicu Cornel de luare a unei măsuri preventive mai uşoare, respectiv măsura preventivă a controlului judiciar”, este soluţia pronunţată de Tribunalul Prahova. 
 
Mandatul de arestare pe numele lui Dinicu a fost prelungit de sâmbătă, 2 martie, până la 31 martie, inclusiv.
 
Între timp, Cornel Dinicu a făcut demersuri în justiţie şi a obţinut permisiunea de a părăsi, în mai multe rânduri, domiciliul unde este arestat pentru a merge la medic şi la Serviciul Permise pentru a-şi preschimba permisul de conducere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.