Liderul PNL Ludovic Orban a precizat că liberalii au aceeaşi poziţie cu privire la proiectul de lege privind desfiinţarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor în Justiţie (SIIJ) şi că este căutată o formulă sprijinită de comun acord cu partenerii din coaliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Căutăm o formulă care să fie sprijinită de comun acord cu partenerii din coaliţie. A  venit domnul Stelian Ion a prezentat o formă, punctul nostru de vedere este că trebuie analizată foarte serios. Căutăm în continuare formula comună”, a afirmat Ludovic Orban, marţi la Parlament. 
 
El a adăugat că nu a fost începută discuţia în coalţie cu privire la rectificarea bugetară. 
 
„Nu s-a început discuţia despre rectificare. Premierul a spus foarte clar ca face o analiză cu ordonatorii principali de credite şi după această analiză împreună cu ordonatorii principali de credite va începe o discuţie în coaliţie pe tema rectificării”, a explicat liderul PNL.
 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.