Liderul grupării care a furat arme din unitatea militară de la Ciorogârla, Eugen Preda, ar putea fi liberat condiţionat în baza legii recursului compensatoriu, după ce Judecătoria Focşani i-a admis cererea de liberare condiţionată. Decizia magistraţilor nu este însă definitivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Eugen Preda, considerat liderul clanului ”Sportivilor”, a fost condamnat în 2013 la 12 ani de închisoare.

Recent, în baza legii recursului compensatoriu, el a depus două cereri de liberare condiţionată. Cele două cereri au fost reunite, magistraţii Judecătoriei Focşani admiţând cererea deţinutului.

Pentru moment, Preda, nu poate părăsi însă penitenciarul, întrucât decizia nu este definitivă, iar procurorii pot contesta hotărârea Judecătoriei Focşani.

Eugen Preda se află încarcerat la Penitenciarul Focşani.

Liderul clanului Sportivilor a fost condamnat pentru furtul a zeci de arme AKM şi pistoale din depozitul unităţii militare de la Ciorogîrla, parte din ele găsite ulterior la domiciliul bunicilor săi.

Alături de el au mai fost condamnate şi alte persoane, unele fiind deja în libertate.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.