Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au decis, joi, ca judecătoarea din Suceava Ana Maria Chirilă, acuzată de mai multe infracţiuni, să rămână în arest preventiv pentru încă 30 de zile, iar decizia este definitivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
ÎCCJ a hotărât, joi, să respingă contestaţia formulată de Ana Maria Chirilă şi de celelalte două persoane din dosar formulată împotriva deciziei Curţii de Apel Bucureşti de prelungire a arestării preventive.
 
“Respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti şi de inculpaţii Cotoară Ciprian, Pînzari Mihai şi Chirilă Ana-Maria împotriva încheierii F/D.L. din data de 04 decembrie 2023, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti - Secţia I Penală. Cheltuielile judiciare ocazionate cu soluţionarea contestaţiei formulate de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti rămân în sarcina statului. Obligă contestatorii intimaţi inculpaţi la plata sumei de câte 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat”, se arată din minuta instanţei.
 
Decizia este definitivă. 
 
Curtea de Apel Bucureşti hotărâse la începutul săptămânii ca judecătoarea Ana-Maria Chirilă şi celelalte două persoane cercetate în acelaşi dosar să rămână în arest preventiv, dar decizia nu este definitivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.