Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii hunedoreni după ce şi-a înjunghiat mortal fiul, fapta având loc în luna august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au transmis, miercuri, că un bărbat a fost trimis în judecată pentru omor asupra unui membru de familie.
 
“La data de 21 august, în jurul orelor 12.00, într-un apartament din municipiul Lupeni, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi şi a unor discuţii în contradictoriu, inculpatul B.Ş. a înjunghiat cu cuţitul în zona pieptului pe victima B.F.Ş. – fiul său şi i-a aplicat victimei mai multe lovituri de cuţit în zona antebraţului stâng şi a mâinii drepte, provocându-i leziuni grave, care au dus în scurt timp la decesul victimei”, au precizat procurorii. 
 
Dosarul a fost trimis Tribunalului Hunedoara, pentru soluţionare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.