Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a reafirmat, duminică, faptul că 233 de persoane care au fost condamnate şi au părăsit teritoriul ţării pentru nu executa pedepsele au fost aduse în România de la începutul anului. ”O veste bună e că fugarii, în scurt timp, vor plăti din propriul buzunar cheltuiala cu aducerea lor în ţară”, a afirmat Alina Gorghiu, ea precizând că statul român a cheltuit, pentru aducerea în ţară a celor 803 fugari depistaţi anul trecut, aproape 11 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Bilanţul Statului român, al Ministerului Justiţiei, este unul extrem de bun la capitolul fugari. Am adus în ţară 803 anul trecut, iar anul acesta 233 până pe 9 aprilie. Şi o veste bună e că fugarii, în scurt timp, vor plăti din propriul buzunar cheltuiala cu aducerea lor în ţară”, a afirmat Alina Gorghiu duminică, la Baia Mare. 
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
Gorghiu a făcut acest anunţ în contextul în care a făcut vorbit, la lansarea candidaţilor PNL Maramureş, despre municipiul Baia Mare, al cărui fost edil Cătălin Cherecheş a fost condamnat, a fugit din ţară, a fost prins, adus în România şi încarcerat. 
 
Gorghiu a subliniat că „instituţiile statului nu rămân pasive în astfel de situaţii”. 
 
Potrivit declaraţiilor anterioare ale ministrului, statul român a cheltuit, pentru aducerea în ţară a celor 803 fugari depistaţi anul trecut, aproape 11 milioane de lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.