Tribunalul Timiş a decis eliberarea condiţionată a fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin Ionesie Ghiorghioni, care a fost condamnat în 2016 pentru fapte de corupţie, după ce a fost prins luând mită în biroul său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unei sentinţe a Tribunalului Timiş, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin Ionesie Ghiorghioni a fost eliberat condiţionat.

Tribunalul Timiş a stabilit, de asemenea, un termen de supraveghere până în anul 2022. Ghiorghioni are anumite obligaţii, între care să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Caraş-Severin, la datele fixate de acesta; să primească vizitele persoanei desemnate cu supravegherea sa; să anunţe, în prealabil, orice schimbare a locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; să comunice schimbarea locului de muncă şi să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

Gheorghioni a fost prins în flagrant de DNA Timişoara după ce a primit bani în biroul său de la Consiliul Judeţean.

Conform rechizitoriului procurorilor, în perioada 2013-2015, Ionesie Ghiorghioni, în calitate de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, a pretins şi a primit de la omul de afaceri Valentin Armaşu, martor denunţător, sumele de 230.000 de lei şi 8.400 de euro, reprezentând 10% din valoarea unor contracte de utilitate publică pentru întreţinerea drumurilor, pe care firma le-a primit de la CJ Caraş-Severin.

Ghiorghioni a fost încarcerat în februarie 2016, pentru şase ani şi şase luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.