Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, Romina, a fost trimisă în judecată, miercuri, după ce, în vara anului trecut, a agresat un copil şi i-a rupt piciorul. Incidentul s-a produs la clubul pentru copii deţinut de familia Rotariu, unde fiica fostului fotbalist lucra ca îngrijitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit procurorilor, Romina Rotariu a fost trimisă în judecată, miercuri, după ce, în vara anului trecut, a agresat un copil de doi ani care se afla la clubul pentru copii deţinut de familia sa. În urma incidentului, copilul s-a ales cu piciorul rupt.

Familia copilului a anunţat atunci Poliţia, Romina Rotariu fiind reţinută pentru 24 de ore, pentru lovire şi alte violenţe şi pentru purtare abuzivă. Ulterior, tânăta a fost cercetată sub control judiciar.

Iosif Rotariu declara că fiica sa avea hipoglicemie şi după ce a luat zahăr i-a urcat nivelul glicemiei la 500, astfel că nu era conştientă când a lovit copilul.

Inspectoratul Şcolar Timiş a anunţat atunci că nu poate lua vreo măsură deoarece clubul de copii al familiei Rotariu nu era acreditat.

Copilul lovit de Romina Rotariu a fost internat la spital, timp de trei săptămâni, cu piciorul rupt.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.