Femeia ai cărei copii gemeni au murit, în august 2021, după ce, lăsaţi nesupravegheaţi, au căzut de la etajul 10, în timp ce mama lor transmitea live pe Facebook, a fost condamnată definitiv la trei ani de închisoare cu executare, fiind găsită vinovată pentru ucidere din culpă. Iniţial, instanţa de fond a condamnat-o pe tânără şi a dispus suspendarea executării pedepsei, însă procurorii au atacat sentinţa cu apel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Admite apelul formulat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, împotriva sentinţei penale nr. 1623 din data de 29 septembrie 2022 pronunţate de Judecătoria Ploieşti privind pe intimata-inculpată Vizu Andreea-Violeta, pe care o desfiinţează în parte, şi în rejudecare: Înlătură din sentinţă dispoziţiile privind suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi dispune executarea pedepsei de 3 ani închisoare în regim de detenţie”, este decizia pronunţată, joi, de Curtea de Apel Ploieşti.
 
Sentinţa este definitivă şi menţine dispoziţiile hotărârii date de instanţa de fond conform cărora femeii i se interzice exercitarea unor drepturi, inclusiv pe cel de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, părinteşti şi de a fi tutore sau curator, pe o perioadă de 5 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare.
 
Femeia mai este mamă a unui copil, care acum are şapte ani şi care a fost luat de lângă ea, fiind încredinţat familiei lărgite a tatălui.
 
În plus, magistraţii menţin măsura de siguranţă a obligării la tratament medical cu privire la femeie, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol.
 
În august 2021, un băieţel şi o fetiţă de 2 ani şi 2 luni au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti. În momentul producerii incidentului, mama lor transmitea live pe Facebook în timp ce asculta manele şi fuma.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.