Un militar în vârstă de 51 de ani a fost arestat preventiv, după ce a încercat să întreţină un act sexual cu un băiat în vârstă de 15 ani, în schimbul unor sume de bani, acesta fiind prins de poliţişti în Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova s-au sesizat cu privire faptul că, într-o locuinţă din Craiova, un bărbat ar intenţiona să întreţină raporturi sexuale cu un minor.
 
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, unde, au fost identificaţi un bărbat de 51 de ani, din Ostroveni, care locuieşte fără forme legale în Craiova şi un minor de 15 ani, din Sadova.
 
Cei doi au fost duşi la sediul secţiei pentru cercetări.  
 
“Din cercetările efectuate, s-a stabilit că bărbatul de 51 de ani, ar fi racolat minorul prin intermediul unei reţele de socializare, în vederea întreţinerii de raporturi sexuale, în schimbul unor sume de bani”, a transmis IPJ Dolj. 
 
Bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, de către procurorul militar din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara, Circumscripţia Teritorială Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la act sexual cu un minor şi racolarea minorilor în scopuri sexuale. Apoi, el a fost prezentat Tribunalului Militar Timişoara care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Conform unor surse bărbatul este militar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.