Petre Pitiş, directorul general al societăţii Tel Drum, a declarat vineri la ieşirea de la DNA, unde a fost audiat în legătură cu utilizarea ilegală de fonduri europene pentru achiziţionarea unei instalaţii, că a fost anunţat că s-a început umrărirea penală, că este vorba despre "un denunţ făcut aiurea", iar întrebat dacă este interfaţa lui Liviu Dragnea, a exclamat: "M-aţi înnebunit cu personajul ăsta!'.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am fost anunţat că s-a început urmărirea penală. Din punctul meu de vedere este o eroare. Este vorba de un denunţ făcut aiurea. A inceput o anchetă, aveţi răbdare", a declarat Pitiş.

Întrebat dacă el ste interfaţa lui Liviu Dragnea, Pitiş a negat.

"M-aţi înnebunit cu personajul ăsta! Îl cunosc că-i din judeţ, am jucat cu el fotbal în liceu când eram elev în clasa a XI a", a explicat directorul Tel Drum.

În ceea ce priveşte participarea la licitaţii el a susţinut că din 70-80 de participări, câştigă la 20.

"La licitaţii, în medie, avem 70-80 participări pe an şi câştigăm 20. E normal, ca la toate firmele din ţară, n-avem succese deosebite", a afirmat Petre Pitiş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.