Femeia care şi-a agresat fetiţa în vârstă de doi ani va fi cercetată sub control judiciar, au decis procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, iar avocatul acesteia susţine că ea regretă fapta şi că era pentru prima oară când îşi lovea copilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Femeia de 29 de ani a fost prezentată, duminică, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, iar procurorii au decis că poate fi cercetată sub control judiciar. 
 
“Procurorul de caz a dispus măsura preventivă a controlului judiciar faţă de clienta mea pe un termen de 60 de zile cu respectarea măsurilor legale, în sensul că nu se va mai putea apropia în acest termen la mai puţin de 200 de metri de copilul cel mic. Ea regretă faptele, recunoaşte. Sunt fapte reprobabile, sper să nu se repete. Am înţeles că e prima dată când a avut acest exces de violenţă asupra copiilor. Sperăm ca totul se va termina cu bine”, a declarat avocatul Paul Foleanu.
 
IPJ Constanţa a anunţat sâmbătă seara, faptul că a început verificările după ce pe o reţea de socializare au apărut imagini cu o femeie care îşi agresează fetiţa. În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că este vorba de o femeie de 29 de ani din municipiul Constanţa, iar fetiţa agresată are doi ani, imaginile respective fiind cel mai probabil din luna decembrie a anului trecut.
 
"Poliţiştii au înştiinţat D.G.A.S.P.C. Constanţa, iar întrucât tatăl nu se află în ţară, minora, împreună cu fraţii acesteia, de 5, respectiv 8 ani, au fost preluaţi de reprezentanţii instituţiei, în vederea dispunerii măsurilor de protecţie socială", a transmis IPJ Constanţa.
 
Femeia fusese reţinută 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie.
 
În imaginile apărute pe o reţea de socializare se observă cum femeia o loveşte în mod repetat pe fetiţă şi o ameninţă că o omoară pentru că seamănă cu tatăl ei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.