Unul dintre consilierii personali ai fostului primar al Sectorului 1 al Capitalei Andrei Chiliman a fost adus pentru audieri, miercuri, la DNA Ploieşti, într-un dosar în care este suspectat de luare de mită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numele consilierului apare şi în dosarul de corupţie al fostului edil al Sectorului 1.

Robert Grigorescu, fost consilier personal al lui Andrei Chiliman, a fost adus miercuri la sediul DNA Ploieşti pentru a fi audIat într-un DOSAR de luare de mită.

Potrivit unor surse judiciare, Grigorescu are calitatea de suspect, el fiind cercetat pentru că ar fi pretins şi primit mită în schimbul atribuirii unor contracte derulate de Primăria Sectorului 1 în perioada în care instituţia era condusă de Andrei Chiliman, perioadă în care Grigorescu a deţinut funcţii de conducere în direcţiile care se ocupau de investiţii şi achiziţii.

Numele lui Robert Grigorescu apare, de altfel, în dosarul de corupţie în care este cercetat fostul edil, Grigorescu fiind, potrivit anchetatorilor, una dintre persoanele care făceau parte din gruparea formată în jurul edilului, grupare care ar fi cerut de la agenţiI economici favorizaţi comisioane cuprinse între 10 şi 15% din valoarea lucrărilor atribuite în urma încheierii de contracte cu Primăria Sectorului 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.