Codrin Ştefănescu a scris pe Facebook, imediat după ce instanţa a decis că fostul lider PSD Liviu Dragnea va fi eliberat, postând o inimioară şi o fotografie a acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„E liber!”, este mesajul scris joi de către Codrin Ştefănescu pe pagina sa de Facebook, alături de o fotografie cu Liviu Dragnea. 

 

La începutul şedinţei instanţei, el a scris; Exact în clipa aceasta a început procesul pentru eliberarea lui Liviu Dragnea! Să-i ţineţi pumnii strânşi! Doamne ajutā!

 Decizia a fost luată de magistraţii Tribunalului Giurgiu care a admis cererea acestuia de eliberare condiţionată.

Cheltuielile judiciare aferente acestui dosar rămân în sarcina statului. Decizia este definitivă.

Avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a afirmat că Dragnea spera la această decizie, iar eliberarea va veni efectiv după încheierea formalităţilor. 

„Mă bucur nespus că s-a făcut dreptate. Char sunt foarte  emoţionat pentru că am aşteptat acest moent de foarte mult tip. Acum o să mergem spre Bucureşti şi urmează să fie făcute toate...Mă bucur efectiv. Spera foarte tare să fie eliberat şi iată că există un Dumnezeu şi există oameni corecţi şi cinstiţi şi nişte judecători minunaţi”, a afimat Flavia Teodosiu, după anunţarea deciziei magistraţilor.

Din 27 mai 2019, fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea Dragnea se află în penitenciar, după ce a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.