Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii clujeni, după ce a cumpărat mai multe telefoane de la nouă persoane din judeţele Cluj şi Sălaj, achitându-le cu bancnote euro contrafăcute. Prejudiciul se ridică la aproape 3.000 de euro şi nu a fost recuperat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a anunţat vineri, printr-un comunicat de presă, că în zilele de 29 decembrie 2019, 13 ianuarie şi 21 ianuarie 2020, un bărbat a mers în mai multe localităţi din Cluj şi Sălaj, iar cu acest prilej a cumpărat de la nouă persoane telefoane mobile de tip smartphone.

El a achitat preţul convenit cu persoanele respective cu bancnote euro, contrafăcute. Prejudiciul, estimat la suma de 2.800 de euro, nu a fost recuperat.

Bărbatul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru comiterea infracţiunilor de punere în circulaţie de valori falsificate în formă continuată şi înşelăciune în formă continuată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.