Clotilde Armand a făcut precizări despre procesul pe care Primăria Sectorului 1 l-a pierdut cu Romprest şi a explicat că este un proces care a fost deschis de fostul edil Daniel Tudorache în anul 2019, forţat de rapoartele Curţii de Conturi şi în care social-democratul a făcut „non-combat până în decembrie 2020, la sfatul avocaţilor angajaţi de acesta”. Primarul Sectorului 1 a adăugat că că dosarul a fost tergiversat pentru a fost declinat de către Curtea de Apel Bucureşti către Tribunalul Bucureşti. Armand a mai precizat că primăria de sector va aştepta motivarea şi va face recurs.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Pentru o corectă informare a cetăţenilor şi pentru că mai multe informaţii false circulă la o parte din mass-media cum că eu aş fi pierdut nu ştiu ce proces cu compania Romprest - mă simt nevoită să fac câteva precizări despre procesul pierdut recent de Primăria Sectorului 1 vs Romprest.
 
Un proces deschis de fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, în 2019, forţat de rapoartele Curţii de Conturi, şi în care s-a făcut non – combat până în decembrie 2020, la sfatul avocaţilor angajaţi de acesta. De altfel, dosarul a fost deschis prost din start în anul 2019, la Curtea de Apel Bucureşti, şi a fost declinat la TMB, s-a tergiversat cât s-a putut. Aşteptăm motivarea şi vom face recurs.
 
Actuala administraţie a deschis mai multe procese împotriva companiei, din decembrie 2020 până în prezent, aşteptăm deciziile instanţelor. În ceea ce priveşte cei vinovaţi de procesele deschise de formă la diferite instanţe, şi în care nu a fost respectat interesul locuitorilor Sectorul 1, ne vom îndrepta împotriva lor pentru recuperarea prejudiciului”, a scris Clotilde Armand, joi pe Facebook. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.