Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a depus plângere penală împotriva fostei directoare a Administraţiei Domeniului Public Sector 1 care a folosit materialele, utilajele şi muncitorii instituţiei ca să-şi construiască o anexă la vilă. Anterior, edilul a cerut şi primit demisia acesteia din funcţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Zero toleranţă la corupţie în primăriile USR PLUS. Clotilde Armand, primarul USR PLUS al Sectorului 1, va depune plângere penală împotriva fostei directoare a Administraţiei Domeniului Public Sector 1, care a folosit materialele, utilajele şi muncitorii instituţiei ca să-şi construiască o anexă la vilă. Clotilde Armand i-a cerut demisia directoarei ADP şi a anunţat depunerea unei plângeri penale pentru abuz în serviciu şi delapidare. În luna februarie, edilul a tăiat sporul de antenă al angajaţilor ADP, de 15% în plus la salariu, în condiţiile în care radiaţiile în zonă erau de 1.300 de ori mai mici decât nivelul de referinţă. Recent, Primăria Sectorului 1 a anunţat demararea unei colaborări cu Direcţia Generală Anticorupţie, pentru a preveni corupţia în instituţie. USR PLUS crede într-o administraţie locală curată, în care politicienii şi funcţionarii publici sunt în slujba cetăţenilor, iar banii publici sunt cheltuiţi pentru bunăstarea comunităţii”, arată o postare de vineri pe pagina de Facebook a USR. 
 
Tot vineri, Clotilde Armand a anunţat că a solicitat şi a primit demisia directoarei Administraţiei Domeniului Public Sector 1. „Am descoperit că în loc să se ocupe de întreţinerea spaţiilor verzi, folosea resursele instituţiei (materiale, utilaje şi muncitori) pentru a-şi construi o anexă la vila ei”, a adăugat edilul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.