Cinci kilograme de canabis au fost găsite de poliţiştii de la crimă organizată într-o maşină oprită în trafic, iar soferul şi pasagerul autoturismului au fost ridicaţi şi duşi la audieri, anunţă Poliţia Română.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Teleorman, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au ridicat cinci kilograme de canabis, dintr-un autotrism oprit în trafic. Cele două persoane care transportau drogurile au fost conduse la audieri.

Poliţiştii arată că maşina a fost interceptată în municipiul Alexandria. În urma controlului, din maşină, poliţiştii au ridicat o cutie din carton în care erau doi saci care conţineau cinci kilograme de fragmente vegetale de canabis - inflorescenţe de culoare verde-oliv.

Cele două persoane au fost conduse la sediul DIICOT - Biroul Teritorial Teleorman, pentru audieri şi dispunerea  măsurilor legale. Poliţiştii au fost ajutaţi de ofiţerii Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.