Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin l-a trimis în judecată pe un bărbat pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi uciderea animalelor cu intenţie, după ce a ucis două iepe, în chinuri groaznice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Inculpatul  S.R.A.P  a  sustras o cabalină,  femelă, în noaptea de 12-13.07.2020,  din localitatea Ramna, judeţul Caraş-Severin, după care i-a suprimat brutal viaţa. Totodată, în noaptea de 23.06.2020, inculpatul S.R.A.P. a suprimat prin cruzimi viaţa altei cabaline aflată pe pajiştea comunei Ramna”, a transmis, joi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin. 

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Caraş - Severin a transmis, în data de 16 iulie, că un bărbat de 25 de ani, în noaptea de 12 spre 13 iulie, a pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea unui imobil, aparţinând unui bărbat de 67 de ani, din Ramna, apoi în grajd, de unde a sustras o iapă.

”În continuare, acesta ar fi transportat cabalina în grădina unui locuinţe dezafectate din comună, ar fi legat-o de picior de un stâlp al unui gard, apoi ar fi lovit-o cu toporul în burtă şi ar fi introdus un par din lemn în vaginul animalului, provocându-i decesul. De asemenea, din cercetări s-a stabilit că în data de 23 iunie, bărbatul de 25 de ani ar mai fi ucis în mod asemănător o cabalină aparţinând unui alt bărbat din comună”, se arăta în comunicat.

În ambele cazuri, a fost efectuată necropsia cabalinelor, de către medicii veterinari, în vederea stabilirii cauzelor morţii acestora.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.