Magistraţii din Bihor au emis mandat de arestare în lipsă pe numele unui bărbat de 23 de ani, inculpat pentru infracţiunea de tentativă de omor în stare de recidivă. Acesta e suspectat că, în luna aprilie, împreună cu un complice, a atacat cu un cuţit un om al străzii, legiştii constatând că loviturile au fost atât de grave încât i-au pus viaţa în pericol. Complicele este deja arestat preventiv, însă agresorul de 23 de ani nu este de găsit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Procurorii bihoreni anunţă, printr-un comunicat dat publicităţii joi, că au propus şi obţinut emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele unui tânăr de 23 de ani inculpat pentru infracţiunea de tentativă de omor în stare de recidivă.
 
Incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 17 aprilie, pe strada Salcâmilor din Oradea, într-un loc amenajat de oameni ai străzii. 
 
”Din mijloacele de probă administrate în cauză a rezultat următoarea situaţie de fapt: la data de 17.04.2023, în jurul orelor 07:15, persoana vătămată C.I., în vârstă de 27 de ani, se afla împreună cu o altă persoană, într-un loc amenajat de oamenii străzii pentru dormit lângă un bloc de pe str. Salcâmilor din mun. Oradea. Cei doi, care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, stăteau culcaţi pe o saltea. Inculpaţii B.P. şi F.S. s-au deplasat la locul respectiv şi au început să lovească, concomitent, victima cu violenţă, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele peste corp şi peste cap, înţepând-o totodată de mai multe ori cu un cuţit în zona coastelor, a abdomenului şi sub braţ, în timp ce persoana vătămată era ţinută de către aceştia imobilizată la pământ”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.
 
În urma agresiunii, victima a fost dusă cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bihor, unde a fost operată de urgenţă. Medicii legişti au constatat că în urma agresiunii bărbatul a avut leziuni la nivelul hemitoracelui stâng, abdomenului, lombar dreapta, axilă stânga şi braţ stâng, rănile necesitând 25-30 zile de îngrijiri medicale, iar concluzia fiind că viaţa victimei a fost pusă în primejdie.
 
La scurt timp după agresiune, unul dintre suspecţi a fost prins, reţinut şi apoi arestat preventiv. Al doilea agresor nu este de găsit, pe numele lui fiind emis mandat de arestare în lipsă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.