Un bărbat din Timişoara este urmărit penal pentru ultraj, el fiind acuzat că a agresat doi poliţişti în timp ce voia să îi ia apărarea unui prieten de-al său care a fost implicat într-un accident. Bărbatul a rupt geaca unuia dintre agenţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii au început urmărirea penală pentru ultraj faţă de un bărbat din Timişoara care a agresat doi poliţişti, unuia rupându-i geaca, potrivit unui comunicat publicat luni de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

”La data de 15 octombrie 2016, în jurul orei 20.30, în timp ce doi agenţi de poliţie se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu efectuând cercetarea la faţa locului în urma unui accident rutier produs în Timişoara, inculpatul Faur Florin a exercitat acte de violenţă asupra acestora. În acest context, unuia dintre agenţi i-a smuls epoletul şi elementele reflectorizante de pe geacă, iar pe celălalt l-a împins astfel încât s-a dezechilibrat şi a căzut la pământ”, se arată în comunicat. 

Potrivit procurorilor, Faur a încercat să îi ia apărarea unui prieten de-al său, care, aflat pe bicicicletă, nu a dat proritate unei maşini ce circula regulamentar pe o stradă din Timişoara, fiind lovit de aceasta.

Biciclistul, care participase la tăiera unui porc într-o gospodărie din apropiere, a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului, nimeni nu a fost rănit, iar poliţiştii au deschis dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.