Un bărbat din Timişoara a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, pentru şantaj, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, după ce a încercat să recupereze o sumă de bani şi a tras un glonţ într-un dulap în timp ce se certa cu cel care îi datora banii. Ulterior, a mai tras două gloanţe în poarta victimei cu scopul de a ameninţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat de presă, de joi, al Parchetului de pe lângă Judeţcătoria Timişoara, bărbatul, care este recidivist, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor concurente de şantaj, nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.
 
În urma deciziei magistraţilor de la Judecătoria Timişoara, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
 
”În perioada 10 – 21.04.2021 inculpatul, recidivist, a deţinut fără a fi autorizat, arma letală marca Crvena Zastava, cal. 9 mm (pistol) şi muniţie letală aferentă, cu care în data de 10.04.2021, în jurul orei 20:00 a mers la locuinţa persoanei vătămate Timişoara, unde cu scopul de a obţine restituirea sumei de 800 euro datorată de familia acesteia din urmă, a scos pistolul pe care l-a pus pe masă, iar după câteva momente a tras cu acesta un glonţ într-un dulap din lemn, în timp ce avea un conflic verbal cu persoana vătămată, toate realizate în scop de şantajare a persoanei vătămate. Ulterior în seara aceleiaşi date a revenit la locuinţa persoanei vătămate, unde a mai tras două focuri de armă, din care unul în poarta metalică a curţii comune”, se arată în comunicat.
 
Miercuri, poliţiştii au făcut o percheziţie la domiciliul acestuia, din Timişoara, în cadrul căreia a fost găsită arma folosită. De asemenea, s-a constatat că bărbatul nu este posesor legal de arme letale sau neletale şi muniţii aferente.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.