Bărbatul de 48 de ani din judeţul Arad care ar fi pastor al comunităţii sale şi care a fost arestat preventiv după ce şi-a violat cele trei fiice, timp de 16 ani, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu a transmis, marţi, că Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui inculpat, în vârstă de 48 ani, în sarcina căruia au fost reţinute săvârşirea infracţiunilor de viol, în formă continuată, prev. de art. 218 alin. 1, alin. 2 şi alin. 3 lit. a), b), c) C.pen., cu aplic. art. 35 alin. 1 şi art. 5 C.pen., viol, în formă continuată, prev. de art. 218 alin. 1, alin. 2, alin. 3 lit. a), b), c) şi alin. 3 ind. 1 C.pen., cu aplic. art. 35 alin. 1 şi art. 5 C.pen., şi viol, în formă continuată, prev. de art. 218 alin. 1, alin. 2, alin. 3 lit. a), b), c) şi alin. 3 ind. 1 C.pen., cu aplic. art. 35 alin. 1 şi art. 5 C.pen., toate cu aplic. art. 38 alin. 1 C.pen.

”Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul, în perioada 2007-2023, în repetate rânduri, a întreţinut raporturi sexuale, cu trei persoane vătămate minore, aflate în ocrotirea sa, prin constrângere fizică şi psihică şi profitând de imposibilitatea persoanelor vătămate minore de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa”, a precizat sursa citată.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

Un bărbat de 48 de ani din judeţul Arad a fost arestat preventiv, în luna februarie, fiind acuzat că, timp de 16 ani, şi-a violat fiicele minore. Fata cea mare, care acum este majoră, s-ar fi destăinuit unor colegi, iar astfel Poliţia a deschis o anchetă.

Potrivit presei locale, fiicele bărbatului, care pe pagina sa de Facebook anunţă că este pastor al comunităţii sale, au acum 15, 17 şi 26 de ani, iar fiica cea mare s-ar fi destăinuit unor colegi prin ce trece atât ea, cât şi surorile ei, iar astfel informaţia a ajuns la Poliţie care s-a autosesizat din oficiu în acest caz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.